Frakt 49kr. Fraktfritt från 500kr.
0

About

Enkelt men med mycket tanke

När jag startade Forslundska Form 2019 fick jag en ny möjlighet att kombinera jobb och passion. Jag älskar grafisk design, illustrationer och att utveckla idéer till produkter med bra kvalitet som kan användas och uppskattas.

Linjen i mitt arbete är huvudsakligen mönster och väl utvalda färgpaletter i kombination med tanken om att livet ska kännas lätt, kul och elegant. Det ska vara enkelt att hitta den där speciella designen som tilltalar just en själv, är lite unikt, har bra kvalitet och samtidigt är prisvärt. Antingen för att göra dina eller andras dagar lite roligare.

Forslundska Form tror på att noggranna och omsorgsfulla val genom hela processen och planeringen är vad som tillför det lilla extra till produkterna.
Allt papper vi använder oss av är handplockat utifrån miljöaspekter, hur det känns i handen och vilken effekt det ger trycket. Pappret är producerat i Sverige med bra miljöcertifieringar. Några av våra papper som vi använder är till och med trä-fria!

Forslundska Form tar även uppdrag inom Grafisk Design, Scenografi, Illustrationer och skräddarsydda inbjudningar. Kontakta [email protected] med förfrågningar.


Sophia Forslund,
Grundare & Designer